dimarts, 13 d’octubre del 2015

ABREVIATURES, SIGLES I SÍMBOLS

Què? Heu pogut llegir ja la meva carta? I els exercicis, els heu fet? Posem que sí, va!
Us proposo un repasset sobre les abreviacions. Tan fàcil com fer-hi un clic al "quadern digital" i afegir correctament les dades que us demanen. 
Per accedir-hi, proveu amb l'usuari i contrasenya  que teniu assignats per edebé. Si no... proveu d'entrar amb el codi i contasenya del professor...




(Pitgeu aquí!)


RECORDEU: L'abreviació és la representació reduïda d'una paraula. Les abreviacions poden ser abreviatures, sigles, acrònims i símbols. Però quina diferència s'estableix entre cada una d'elles?  Què les caracteritza?

1. Un cop hàgiu vist l'animació, feu els exercicis que sobre ABREVIACIONS proposa el quadern digital i comproveu les vostres respostes.

RECORDEU, A MÉS A MÉS QUE...

Aquests dies hem treballat els diferents significats que poden tenir les paraules; què són la polisèmia i la homonímia, i les paraules homòfones i homògrafes.  
I si les treballem una mica més? Continueu al Quadern Digital i feu els exercicis corresponents a la formació de mots. Un cop enllestida... per què no proveu amb l'activitat final? Comprovareu, d'aquesta manera, què en sabeu i què no. 
Ànims i a treballar una mica!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Codi QR

<div id="qrcode"> <img src="https://www.codigos-qr.com/qr/php/qr_img.php?d=https%3A%2F%2Fsarria.salesianes.org%2F&am...