dimecres, 20 de desembre del 2017

GYNKANA DE NADAL


Resultado de imagen de l'auca del senyor esteve

Estimadíssims alumnes,

Aquest curs llegirem  L’Auca del senyor Esteve, publicada el 1907.

L'Auca del senyor Esteve és una obra modernista, en la qual es poden veure reflectits tots els valors de la societat d'aquella època. L'eix temàtic és l'enfrontament entre l'artista i la societat, problemàtica que visqué el mateix autor.

 Està formada per 27 capítols o fragments sobre tipus i escenes del barri de la Ribera de Barcelona que, paral·lelament, desenvolupen cadascun dels 27 dibuixos de Ramon Casas i els 27 rodolins de Gabriel Alomar (i que veureu en el vostre recorregut).

És per això que aprofitarem la  nostra passejada nadalenca per a conèixer els llocs més emblemàtics de la Barcelona de Santiago Rusiñol, el seu autor. La del barri de Ribera, la de les confiteries i sales d’exposicions , la dels artistes i la dels bohemis: la BARCELONA MODERNISTA.

A "LA NOSTRA WIKI", trobareu la documentació necessària per seguir la gynkana.

Així doncs, coneguem la fira de Santa Llúcia (paradetes d’artesans i pessebristes), punt de partida de la nostra gimkama literària. I si teniu sort i les encerteu totes... doncs, qui sap si el vostre dia serà més dolç!  I SOBRETOT: RECORDEU DE FER FOTOS DE CDASCUNA DE LES VOSTRES PARADES!!!!

Ànim, que això està fet!

Mjo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Codi QR

<div id="qrcode"> <img src="https://www.codigos-qr.com/qr/php/qr_img.php?d=https%3A%2F%2Fsarria.salesianes.org%2F&am...